ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας οποιαδήποτε μέρα και ώρα επιθυμείτε.
Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην φόρμα παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (
courier ACS ).
Aποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου , Κυριακής και αργιών.
Παρακαλούμε σημειώστε τον αριθμό παραγγελίας σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Η εκτέλεση της αποστολής πραγματοποιείται περίπου από 2 έως 5 εργάσιμες εφόσον τα προϊόντα της παραγγελιάς είναι ετοιμοπαράδοτα (στις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να καθυστερεί 1 έως 2 ημέρες παραπάνω).
Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις 9.00 πμ μέχρι 5.00 μμ. Σε περιπτώσεις απαίτησης του αγοραστή άλλης ώρας και άλλης μέρας παράδοσης θα πρέπει να γίνεται βάση συνεννόησης με το τηλεφωνικό κέντρο της 
McDOR.
Μπορείτε επίσης να παραλάβετε από το χώρο μας, αρκεί να επιλέξετε κατά την διαδικασία της "ολοκλήρωσης" της παραγγελία σας, στην σελίδα της αποστολής την αντίστοιχη επιλογή (Παραλαβή από Κατάστημα). Έτσι δεν θα χρεωθείτε μεταφορικά και θα είναι μια καλή ευκαιρία να μας γνωρίσετε από κοντά.
Τα έξοδα και η ευθύνη αποστολής είναι φροντίδα του πελάτη.
Για παραγγελίες κάτω των 70 € το κόστος επιβάρυνσης είναι 5,00 € ( στις παραπάνω τιμές εμπεριέχεται ο ΦΠΑ) και ενσωματώνεται στην αντικαταβολή.
Για αγορές άνω των 200,00€ τα έξοδα επιβαρύνουν την 
McDOR .
Οι αποστολές εκτός Αττικής γίνονται και με συνεργαζόμενα πρακτορεία .
Για αποστολές εξωτερικού θα γίνεται συνεννόηση.
Αναφορικά με τυχόν ελαττωματικό προϊόν από την παράγωγη επισκευάζετε - διορθώνετε αναλόγως ή αντικαθίσταται και επιστέφετε πίσω στον πελάτη κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί του.
Η 
McDOR δεν ευθύνεται για λάθος στη σωματομέτρηση ή λάθος παραγγελίας στο νούμερο του εκάστοτε πελάτη και δεν θα γίνεται δεκτή επιστροφή με τα έξοδα της αλλαγής να επιβαρύνουν την McDOR γι αυτό το λόγο . Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας υποδείξουμε τον σωστό τρόπο εάν δεν γνωρίζεται το νούμερο του ενδύματος που επιθυμείτε !
Σε περίπτωση φθοράς από κακή χρήση του πελάτη το προϊόν δεν επιστρέφετε πίσω.
Για ιδιωτική χρήση εκδίδεται σύμφωνα με τον φορολογικό κώδικα απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο (απαραίτητα για το τελευταίο , Επωνυμία , Διεύθυνση , Δραστηριότητα ,ΑΦΜ, ΔΟΥ)
Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προϊόντα που προβάλλονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχει η σπάνια περίπτωση να έχει εξαντληθεί . Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις ή ακόμα να γίνει και ακύρωση της παραγγελίας χωρίς να υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τον καταναλωτή.
Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας
Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (
e-mail) επικοινωνία μαζί .
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείται με τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις γιατί η περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.