Η εταιρεία McDor® ξεκίνησε το 1995 ως μια οικογενειακή επιχείρηση θέτοντας ως στόχο την εδραίωση της στο χώρο του επαγγελματικού ενδύματος και των στολών παρελάσεων. Πολύ σύντομα αρκετές επιχειρήσεις και σχολεία συνεργάστηκαν μαζί μας και, το σημαντικότερο, συνεχίζουν ακόμη να φτιάχνουν την ενδυματολογική τους προβολή μαζί μας, μένοντας ευχαριστημένοι από την συνέπεια και ποιότητα που τους παρέχει η McDor®.

Οι εμπειρίες που αποκτήσαμε και η τεχνογνωσία που διαθέτει το προσωπικό μας όλα αυτά τα χρόνια σε συνεργασία με τις ανάγκες του κάθε επαγγέλματος που εσείς μας υποδείξατε μας οδηγούν στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Η McDor® είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που κατασκευάζει για όλους τους επαγγελματικούς χώρους στολές εργασίας. Μέσα από την ιστοσελίδα μας σας δίνουμε τη δυνατότητα να δείτε τη δουλεία μας και διάφορες προτάσεις που κάνουμε για ενδύματα εργασίας χωρίς ωστόσο να σας περιορίζουμε στα σχεδία που υπάρχουν σε αυτήν.

Τα περισσότερα μοντέλα που θα δείτε στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να τα βρείτε έτοιμα στο κατάστημα λιανικής που έχουμε, όπως επίσης και σε συνεργάτες μας.

Η McDor® και εγώ προσωπικά θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας.

Τώρα πια υπό τη νέα διεύθυνση η εταιρία μας είναι εδώ για να σας δώσει λύσεις σε όλες τις ανάγκες επαγγελματικής ένδυσης.

 Λιάρου Ελευθερία.